Waar er getrouwd wordt, is Wild Fire uw partner!

Gaat u een bruiloftsfeest organiseren? Haal dan Wild Fire erbij!

Bruiloft-DJ

Wild Fire heeft veel ervaring met het verzorgen van dansfeesten en trouwerijen. We bespreken met u hoe we uw bruiloftsfeest organiseren zonder dat er een detail wordt overgeslagen, van de openingsdans tot de nummers laat op de avond. Op elk moment zorgt Wild Fire ervoor dat de sfeer helemaal goed zit.

Wildfire kan demo-shows organiseren , waar jullie natuurlijk van harte welkom zijn en jullie je kunnen laten overtuigen van de kwaliteiten van Wildfire drive in show. Je kan dan in een persoonlijk gesprek jullie muziekkeuze, (eventuele) openingsdans, favoriete nummers en jullie wensen kenbaar maken. Op deze manier stel ik samen met u de meest geschikte show samen en bepaalt u wat u graag wilt horen. Wilt u een demo show dan kunt u deze bij wildfire boeken u kunt dit via het contactformulier doen.

Een bruiloftsfeest organiseren was nog nooit zo makkelijk. U wil een partner waar u op kan vertrouwen en die rekening houdt met uw wensen. Uiteraard! Dat geldt zeker voor u als bruidspaar het is jullie dag en die moet onvergetelijk zijn. Wildfire drive in show zorgt ervoor dat uw gasten op de dansvloer komen en moe en voldaan naar huis kunnen gaan, een combinatie van professionaliteit, ervaring en enthousiasme zorgen er telkens voor dat elk feest een succes wordt, dat kan ook uw feest zijn, laat u verrassen door onze bruiloft show. Wij zetten ons in voor 100% om er een geslaagd feest na uw wens van te maken. Een geweldige avond beleven. Dat zeggen wij niet alleen, maar ook de vele gelukkige koppels die wij op de dansvloer bij elkaar hebben gebracht! Maak van uw trouw een plechtige gebeurtenis, een intens moment of een uitbundige viering met al uw vrienden en familie, of een combinatie van de drie. Wild Fire draait het in elkaar!

Wilt u dus een bruiloftsfeest organiseren, neem dan contact op met Wild Fire via de contactpagina.

Bruiloft dj   Bruiloft dj 2

De drive-in show van Wild Fire

maakt van uw feest een knaller!

Contactformulier

Ons adres