Wij maken uw feest compleet!

De leukste muziekstudio in Friesland staat tot uw dienst

In onze muziekstudio in Friesland maken wij uw mix! Als u iets speciaals wilt en enkele van uw favoriete nummers achter elkaar wilt mixen, doen wij dat tegen een voordelige prijs. Wie iets speciaals wil, is bij ons aan het goede adres. Wild Fire mixt uw openingsdans of introtune van uw feest. Wie zegt dat het altijd hetzelfde liedje moet zijn? Wij zorgen ervoor dat uw dansfeest een exclusief kantje krijgt. Dit uiteraard allemaal met professionele kwaliteit. Ook voor andere vormen van audiobewerking kunt u ons contacteren. Dj Mike doet er alles aan om uw wens werkelijkheid te laten worden!

Als u muziek op een andere drager hebt staan, zetten wij die probleemloos op cd. Hierbij betaalt u enkel voor de cd. Als u nog specifieke vragen hebt over onze professionele muziekstudio in Friesland, kunt u contact met ons opnemen via telefoon, mail en WhatsApp. Kijk snel op de contactpagina en laat ons uw creativiteit omzetten in muziek... Heerlijke muziek! De Wild Fire-muziekstudio is uw werkplaats om van uw evenement iets exclusiefs te maken.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via de contactpagina, telefoon, mail of WhatsApp.

De drive-in show van Wild Fire

maakt van uw feest een knaller!

Contactformulier

Ons adres